Persoonsgegevens

Terug naar vorige pagina

Persoonsgegevens

Wij respecteren uw privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Deze informatie wordt alleen gebruikt om te beoordelen of uw aanvraag past bij uw draagkracht. De gegevens worden ook gebruikt om het contract op te kunnen stellen. Financiële gegevens worden uiterlijk 3 maanden na uw aanvraag door ons verwijderd. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt volgens de eisen de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).
Ja, u kunt dit altijd opvragen. Dit is het inzagerecht. Wij laten zien welke gegevens wij van u hebben en waar wij deze voor gebruiken. U heeft het recht om deze gegevens te laten verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen, als deze feitelijk onjuist, onvolledig of niet ter zake zijn.
Het verzoek tot inzage, verbetering of aanpassing van uw gegevens, kunt u per email sturen naar clt@hiltermannlease.nl Wij geven u per email een reactie terug.
Hiltermann Lease is verplicht om leningen aan te melden bij Stichting BKR, waarna zij deze opnemen in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Via de verstrekte kredietgegevens krijgen toekomstige kredietverstrekkers een realistisch beeld over de hoogte van (mogelijke) leningen en/of eventuele betalingsachterstanden. Aan de hand van die gegevens kan een kredietverstrekker beslissen over het – wel of niet – verstrekken van een aangevraagde lening.
Zolang een betalingsverplichting loopt, is die bij BKR bekend. Nadat deze is voldaan en de kredietaanbieder de overeenkomst heeft beëindigd, blijven de gegevens van die lening nog 5 jaar geregistreerd. Eventuele achterstallige betalingen blijven ook nog 5 jaar zichtbaar. Meer informatie omtrent een BKR registratie kunt u vinden op de website: www.bkr.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×