Hoe bestel ik mijn auto?

Stap 1. U kiest een passend model uit

Maak een keuze uit ons assortiment. We bieden verschillende modellen aan tegen scherpe prijzen. Elk model heeft zijn eigen karakter. De overeenkomst is dat u de meest complete auto krijgt voor de beste prijs.

 

Stap 2. U stelt uw auto samen

U stelt de auto van uw keuze samen. Kies uw looptijd, kilometrage, kleur en eventuele extra uitvoering.

 

Stap 3. U stelt uw leasecontract samen

U betaalt niet alleen voor een auto. We bieden u een complete oplossing. U bepaalt zelf hoeveel jaar u de leaseauto wilt rijden en hoeveel kilometers per maand. U kunt altijd het aantal kilometers per maand verlagen óf verhogen. Dit is per kwartaal kosteloos aan te passen.

Bij ons is het standaard leasepakket al zeer compleet. Naast pechhulp, vervangend vervoer, onderhoud, banden en reparaties is ook een All Risk verzekering in het tarief verwerkt. Natuurlijk kunt u het contract aanvullen met opties zoals allseason banden, pechhulp in het buitenland, verlagen van het eigen risico en nog veel meer!

 

Stap 4. U download het voorstel

Vul uw gegevens in en ontvang direct ons voorstel via onze partner Just Lease! Om u een voorstel te kunnen doen, dient u enkele gegevens op te zoeken en in te vullen. Dit is ook nodig voor het vaststellen van de eventuele borg. Uiteraard krijg u de borg na de leaseperiode weer terug, als de auto in goede staat is ingeleverd.

 

Stap 5. U maakt uw bestelling compleet

Het leasevoorstel wordt direct via e-mail aan u toegestuurd. U ontvangt van ons ook direct een link waarmee u kunt inloggen in uw eigen omgeving om de bestelling compleet te maken. Heeft u alle stappen doorlopen (er wordt onder ander een financiële check uitgevoerd)? Dan wordt uw auto direct besteld.  De levertijd verschilt per auto en kunt u vinden in uw eigen ‘Dashboard’.

 

Stap 6. De aflevering aan u vindt plaats

Gefeliciteerd met uw nieuwe auto! Wij bestellen uw private lease auto en maken hem gereed voor aflevering. Wij zullen u tijdig informeren wanneer u de auto bij ons op kunt halen.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×